Ontstaan van Goedegebuure

In 2005 is het familiebedrijf Goedegebuure Natural Decorations V.O.F. opgericht. Wij zijn begonnen als een gespecialiseerde groothandel in bijzondere takken voor groothandels in bloemen. Goedegebuure is inmiddels doorgegroeid naar een import groothandel met een nog breder assortiment. Het assortiment is hierbij uitgebreid met bijzondere bloemen en natuurlijke decoratieproducten van over de hele wereld.

Het bedrijf wordt op enthousiaste wijze geleid door de broers Jan Willem en Walter Goedegebuure. Jan Willem en Walter komen uit een familie van kwekers/bloemisten en hebben de passie en liefde voor bloemen en alles wat daar bij hoort van huis uit meegekregen. Vanaf de eerste dag draait het binnen het bedrijf om kwaliteit en continuïteit. Ons doel is relaties met klanten en leveranciers aan te gaan en daar een positieve invulling aan te geven voor de lange termijn.


Goedegebuure

Onze werkwijze

Wij importeren kwaliteitsproducten uit vele delen van de wereld zoals Azie, (oost) Europa, midden oosten, Noord Amerika, Zuid Amerika & Afrika. Onze versproducten komen met name van Nederlandse bodem. Wij werken nauw samen met onze leveranciers en kwekers en zoeken met hen altijd naar manieren om producten te vernieuwen en de kwaliteit van producten te waarborgen of te verbeteren.

Door onze flexibele organisatie zijn we in staat om zeer verschillende orders goed te verwerken, dit kan variëren van 3 containers gevuld met diverse producten tot 1 doos mitsumata. Wat de order ook is, we zijn u graag van dienst! Door de juiste selectie te maken van natuurlijke decoratieproducten zorgen wij voor een divers aanbod.

Wij bereiken onze klanten op verschillende manieren;

-Op het Flora Holland terrein hebben wij ons kantoor, met showroom en koelcel. Hier zijn al onze producten te bezichtigen en zijn onze verkopers met goede kennis van de markt aanwezig om u, indien nodig, van het juiste advies te voorzien. Wij werken met een eigen voorraad, waarvoor wij een grote opslag hebben ter grootte van 8000m² net buiten de veiling.

-Digitaal bereiken wij onze klanten via de website, webshop, voorraadkoppelingen en mailings. Door middel van goede productinformatie en -presentatie geven wij een eerlijk beeld van ons aanbod.

Select your language

Nederlands    English

Webshop

Inloggen webshop