Wat we doen (Missie) 
 
Goedegebuure Natural Decorations wil zijn zeer brede vers en droog basisassortiment van bijzondere, natuurlijke en decoratieve producten bereikbaar maken voor iedereen.
 
 
Ons uitgangspunt daarbij (Visie) 
Relaties met klanten en leveranciers aan te gaan en een positieve invulling hieraan te geven voor de lange termijn.
 
Bij het in de praktijk brengen van de missie en visie zijn de volgende kernwaarden en thema’s leidend;
 
Kernwaarden:
 
- Klantgericht
We streven naar een langdurige en hechte relatie met onze klanten en leveranciers, zodat wij mee kunnen denken in de behoefte.  Door onze persoonlijke aanpak zijn we in staat om zowel de kleine als de grote klant naar wens te leveren.
 
- Deskundig
Door onze kennis van de markt en opkomende trends kunnen wij deskundig advies geven aan onze leveranciers en klanten.
 
- Betrouwbaar
Wij willen een betrouwbare partner zijn voor zowel onze klant als onze leverancier. Zo houden wij rekening met de vele verschillende schakels, dit komt het aanbod, kwaliteit en de prijs van het product ten goede. 
 
Thema’s:
 
- Samenwerking/ productontwikkeling
Goedegebuure voelt zich zeer betrokken bij de producten die zij verkoopt. Wij gaan graag de samenwerking aan met verschillende leveranciers en kwekers om producten door te ontwikkelen en af te stemmen op de vraag van de markt.
 
- Flexibiliteit 
Flexibiliteit vinden we erg belangrijk, hierdoor proberen we de klant zoveel mogelijk te ontzorgen en op de behoefte van het moment in te spelen. We hebben onze goederen op voorraad en maken gebruik van het logistieke veilingnetwerk, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen.
 
- Maatwerk
Wanneer u op zoek bent naar een specifiek product buiten de voorraad om, dan bieden wij graag onze service aan. Wij zullen u verder helpen om het gewenste product te verkrijgen.
 

Select your language

Nederlands    English

Webshop

Inloggen webshop