Goedegebuure Natural Decorations is een (import)groothandel van droog en vers decoratie producten en biedt unieke producten voor de bloemenbranche. Wij zijn een betrouwbare partner en tevens een verlenging van het verkoopkanaal van de producent. Wij opereren in de B2B markt en nemen een speciale positie in tussen de kwekers/producenten en de exporteurs/retail.

Ons bedrijf bevindt zich op het Flora Holland terrein in Aalsmeer, midden in het logistieke web van onze doelgroep. Verkoop en inkoop, zowel voor vers als droog decoratie, zitten naast elkaar. De lijnen tussen onze collega’s, klanten en leveranciers kort, wat een positieve bijdrage levert aan de efficiëntie.

Het team van Goedegebuure bestaat uit circa 25 jonge, enthousiaste mensen. De normen en waarden waar wij vanuit het familiebedrijf waarde aan hechten zitten in onze genen. Wij zetten dan ook in op een langetermijnrelatie met zowel onze toeleveranciers als onze klanten. We gaan voor continuïteit, voor open en eerlijke communicatie en een goede samenwerking.

 

Select your language

Nederlands    English

Webshop

Inloggen webshop