Binnenlopen

 

U bent altijd welkom in onze showroom in de bloemenveiling Aalsmeer. Hier kunt u al onze voorradige producten zien en voelen onder het genot van verse koffie. De showroom bevindt zich aan de achterzijde van het noordelijk veilinggebouw, op locatie 039.40.

Op het Royal Flora Holland terrein neemt u op de rotonde de eerste rechts. Rijd vervolgens buitenom naar de achterzijde van de veiling. Aan de achterzijde kunt u parkeren op P12. Volg vanaf hier lopend de borden van Goedegebuure (zie onderstaande foto). Neem de rechterdeur, onder de overkapping en binnen de tweede deur links.


Route

Vanuit Amsterdam (A4)

Volg de A4 richting Den Haag en neem de afslag Hoofddorp. Sla linksaf richting Aalsmeer via de N201. Na de Waterwolfstunnel slaat u rechtsaf richting bloemenveiling/FloraHolland. De eerstvolgende afslag rechtsaf brengt u op het terrein van FloraHolland.

Vanuit Utrecht (A2)

Volg de A2 richting Amsterdam en neem de afslag Vinkeveen. Sla rechtsaf richting Vinkeveen/Aalsmeer via de N201. Rijd door tot u de borden bloemenveiling/FloraHolland ziet en volg deze richting het terrein van FloraHolland. Sla rechtsaf naar het terrein van FloraHolland.

FloraHolland

Neem op de rotonde de eerste rechts. Rijd vervolgens buitenom naar de achterzijde van de veiling. Aan de achterzijde kunt u parkeren op P12. Volg vanaf hier lopend de borden van Goedegebuure.

Binnen in de veiling

Wanneer u zich binnen in de veiling bevindt, komt u bij ons door op de begane grond naar de achterzijde van het noordelijk gebouw te gaan. U vindt ons ter hoogte van de hellingbaan tussen straat 9 en de open-kopersruimte.

Digitale routeU bent ook van harte welkom in onze koelcel. Deze bevindt zich naast de showroom.

Klik hier voor onze contactgegevens.

Select your language

Nederlands    English

Webshop

Inloggen webshop